Rafelrandjes | Tekenwerk van Judith Schepers

Trots presenteer ik mijn eerste Beeldbinder-kunstenaars portret. Door middel van een uitgebreid vraaggesprek en een interview hebben we de kern van het werk van Judith Schepers onderzocht en in beeld gebracht.

Deze film is tot stand gekomen mbv van Minikronieken, een zeer intensieve cursus waarbij je leert interviewen, filmen en monteren. Omdat het mijn eerste film is zitten er nog wel een paar kraakjes en een paar wiebelige shots in maar Judith en ik zijn zeer tevreden over het resultaat:

Judith Schepers: Alle gesprekken en raak gestelde vragen hebben me weer een stukje verder gebracht en  ik ben echt blij met hoe de film is geworden.


Mocht je ook geinteresseerd zijn in een Beeldbinder gesprek in  combinatie met een filmportret neem dan contact met me op. Dan kan ik je meer vertellen over de mogelijkheden en de kosten.

 

Beeldbinder kunstenaarsportret

De expositie van Kevin Bauer bij Concordia is sinds zaterdag 21 maart geopend. Indrukwekkende expo!

Mijn 2e beeldbinderfilm is daar te zien maar je kunt hem nu ook online bekijken. Het was een prachtig gesprek en ik ben blij dat Kevin ook heel tevreden is met het eindresultaat.

Gauw kijken en daarna natuurlijk snel naar Concordia om het werk van Kevin in het echt te gaan zien! De expo loopt nog t/m zondag 1 juli